Contact

Secretariaat: 051/403567
Kinderopvang: 051/400198
GSM kinderverzorgster Els: 0479/782210

Mail en surf

Directeur: 0476 286588 info@marialoopschoolmeulebeke.be www.marialoopschoolmeulebeke.be

donderdag 27 november 2014

Betreft: stakingsaanzegging 15 december 2014


De onderwijsvakbonden nemen op maandag 15 december 2014 deel aan de een nationale staking. 

In alle Vrije Basisscholen van Meulebeke valt te verwachten dat een aantal personeelsleden aan de actie zullen deelnemen. Volgens een eerste peiling bij onze personeelsleden zal er in geen enkele van de 7 scholen van onze scholengemeenschap  normale pedagogische activiteit mogelijk zijn.

Met het akkoord van beide schoolbesturen binnen de scholengemeenschap werden volgende gezamenlijke beslissingen genomen:

  • op maandag 15 december zal enkel de Marialoopschool, Marialoopsteenweg55 te Meulebeke open zijn om de opvang te verzorgen voor alle kinderen van de Vrije Basisscholen Meulebeke! De kinderen zijn welkom vanaf 8u15 en tot 16u15. De kinderen staan onder toezicht van de aanwezige personeelsleden die hen een aantal opvangactiviteiten zullen aanbieden.
  • er worden geen maaltijden voorzien voor de kinderen die over de middag op school blijven. We vragen jullie om met je kind een lunchpakket mee te geven.
  • er is dus geen voor- en naschoolse opvang mogelijk en ook geen busvervoer van en naar de school!
Op maandag 1 december 2014 wordt er eveneens een provinciale stakingsdag gepland. Op die dag verwachten we minder problemen, zodat een normaal lesverloop in alle scholen zal kunnen doorgaan. Alle kinderen zijn dus op 1 december welkom in de eigen school.

We willen jullie hiervan tijdig op de hoogte brengen om de nodige schikkingen te kunnen treffen voor de opvang van jullie kind.

We danken u voor het begrip voor deze uitzonderlijke situatie.

Met vriendelijke groeten

Jozef Claerhout

voorzitter schoolbestuur Meulebeke


ZIE OOK NIEUWSBRIEF

Geen opmerkingen: