Verslag van de week door Ilana en Nickolas

Hallo beste bloggers,

Je had nog ons verslagje te goed van vorige week.

Maandag hebben we in de voormidag naar Tom Termote geluisterd over digitale wereld .

In de namiddag hebben we gepraat over de herstvakantie. Daarna hebben we kaartjes voor de grootouders gemaakt. Dan hebben we ontspanningsoefeningen gedaan omdat we iets te wild waren. Na de speeltijd moesten we naar het tweede maanspuntje. En dan was het BOUW en moesten we daarna naar huis.

Dinsdag hebben we een les wiskunde gedaan over remediĆ«ring en verrijking en hebben we in  ons tafelboekje gewerkt. In de Franse les luisterden we naar het nieuwe contact en toen was het speeltijd. Daarnaa hebben we in onze bosklasbundel gewerkt en vertelde de juf dat we daar een toets over    hadden. Na de middagspeeltijd hebben we een les taalwijs gedaan en hebben we daarna de nieuwe woorden van de woordenwolk leren kennen. Daarna hadden we verkeersles.

Woensdag hebben we les gehad over de oppervlakte-en landmaten en leerden we in de godsdienst les over de verschillende wereldgodsdiensten.

Donderdag hadden we onze eerste toets van de woordenhamster en leerden we het 1ste leerjaar wat beter werken met Bingel en Kabas.

Vrijdag hadden we een les over mediawijsheid en speelden we het spel 'Interland'. 

Tot de volgende keer!

Ilana en Nickolas